Van connecties naar klanten

1 op 1 traject

Voor bescheiden, dienstverlenende ondernemers

Inhoudelijk ben je supersterk, altijd bezig je verder te ontwikkelen in je vakgebied.

Je helpt je klanten écht verder. Je weet ook wel dat jij het verschil kunt maken, maar ja, je bent niet zo’n salesy type.

Niet dat je niet weet wat je waard bent, maar ja, je vindt het lastig jezelf te verkopen. Je ben wel zichtbaar op social media, maar het levert je nog geen klanten op. En heel eerlijk gezegd ook niet zoveel duimpjes. Ja, van je oud-collega’s en vrienden. Maar die klanten lopen je digitale deur nog niet plat. 

Hoe onderscheid je je van al die anderen? Hoe laat je zien wat je waard bent? Wat is die gouden formule om connecties en volgers om te zetten naar betalende klanten?

💡 Goed nieuws
Ik help je graag. 

In vijf sessies stoom ik je klaar om die go-to persoon te worden. Dat kan online, of bij mij aan de keukentafel. 

Aan het eind van het traject weet jij precies hoe jij jouw ideale klant raakt met alles wat je doet online. Je weet hoe je je netwerk uitbreidt en in gesprek komt. En hoe je van connecties, klanten maakt. 

We starten met een strategiesessie van een dagdeel waarin we duiken in jouw kracht en de wereld van die ideale klant. 

Daarna gaan we in vier werksessies aan de slag met jouw content en je plan.

Ik beloof je, de ideeën klotsen tegen de plinten. Tussen de sessies door, hebben we een online contactmoment zodat je al je vragen kunt stellen en krijg je feedback op wat je maakt. Zo word je er steeds beter in en houden we koers. 

Ik neem je mee in de theorie van marketing, copywriting en we gaan schrijven en content maken. Zo breng je het geleerde in de praktijk en heb je meteen superveel haarscherpe content om te delen. En het is nog gezellig ook.

Eerdere cursisten beoordeelden deze training gemiddeld met een 9!

Jouw investering: € 1.997 ex btw. 

Gratis proefsessie Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Plan een gratis sessie in mijn agenda. Ik geef je feedback op 3 van jouw social media posts, of geef je 3 ideeën voor converterende content. 

Ja, dit wil ik!

Gaan wij samen aan de slag? 

Meld je dan aan. Ik neem contact met je op, dan trekken we de agenda’s