Aanbod

Communi­catie­strategie­traject

Eenmalige strategie­sessie

In een inspirerende, interactieve sessie leggen wij de basis voor jouw communicatiestrategie. We onderzoeken wat de kern is van jouw aanbod. Wie jouw ideale klant is. Waar, hoe en op welke manier je deze kunt aanspreken op een manier die bij jou en jouw drukke schema past. We bedenken een aantal concrete acties waarmee jij direct aan de slag kunt. Jij gaat naar huis met het gevoel: yes, dit kan ik! Ik zet het voor jou in een overzichtelijk plan zodat jij het boven je bed en je bureau kunt hangen.

Bloggen voor je onder­neming

Aan het eind van de training weet jij: wat de meerwaarde is van jouw aanbod voor jouw ideale klant, hoe je deze vertaalt naar onderwerpen waar jouw klant op zit te wachten en hoe je een goede blogpost schrijft. Je hebt ideeën waarmee je een hele tijd vooruit kunt en drie zelfgeschreven stukken die je kunt publiceren op je website. In twee sessies onderzoeken we wie jouw ideale klant is en waarmee jij hem of haar kunt helpen. Ik leer je de fijne kneepjes van het bloggen. We gaan schrijven en ik geef je feedback zodat jij weet waar jij nog kunt verbeteren. En we bedenken onderwerpen om over te schrijven. Je krijgt een individueel werkboek mee met theorie en jouw persoonlijke blogplan.

Content-ideeën

Je weet al wie en wat je wilt bereiken, kunt al aardig schrijven maar vind het lastig om te bedenken waarover. Ik beloof je dat de ideeën tegen de plinten klotsen en jij voor de komende maanden precies weet waar je het over kunt hebben.

Content-ideeën­sessie voor zzp’ers

Een creatieve en inspirerende sessie waarin wij ideeën genereren voor jouw contentkalender waarmee jij een hele tijd vooruit kunt. Je gaat de deur uit met heel veel ideeën en zin om meteen aan de slag te gaan.