Social mediatraining voor zorg- en welzijnsorganisaties

1 op 1 traject

Er gebeuren mooie dingen in je organisatie. Medewerkers doen fantastisch werk. Dat wil je aan de buitenwereld laten zien. Maar ja, hoe doe je dat? Jij als communicatieadviseur hebt weinig tijd, de medewerkers ook. 

Maar je weet dat jullie kansen laten liggen.  Alle trainingen die je vindt over dit onderwerp, zijn gericht op ander soort organisaties dan die van jullie. Andere doelen, andere uitingen en andere budgetten.

Goed nieuws. 

Wat denk je van een inspirerende en praktische workshop in twee dagdelen voor communicatieprofessionals en/of uitvoerende medewerkers, speciaal voor (jeugd)zorg en welzijnsorganisaties?

Wat kun je verwachten?

We starten met een voorgesprek: wat wil je bereiken? Voor welke doelgroepen? Welke mensen en middelen heb je beschikbaar?

Vanuit die basis gaan we in twee sessies heel praktisch met elkaar aan de slag. We maken plannen, content. Ik leer je de kneepjes van het maken van content met impact, hoe je medewerkers werft en ondersteunt om zich ervoor in te (blijven) zetten zodat het een structurele plek krijgt in je communicatiestrategie. 

Resultaat: gegarandeerd bakken inspiratie en goede ideeën om het nu echt goed aan te pakken. 

Investering vanaf: € 1.997 ex btw.

Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.